10 titok, hogyan válj ellenálhatatlan

invitálássá az üzletedben

Díjmentes webinárium

Kurzusokat, kezeléseket, tanfolyamokat, konzultációkat tartasz, de alig jönnek hozzád? Szabadulj meg az anyagi nehézség okozta fejfájástól és lépj a siker útjára! 1-2 hét leforgása alatt építsd fel az imázsodat, találd meg az álom ügyfeleidet és indítsd be azt a kommunikációt online, ami igazán hozzájárulás az embereknek.

Az élő webinár után azonnal elsajátítasz 10 gyakorlati megoldást, amit be tudsz építeni a hétköznapi rutinodba, minden további elköteleződés nélkül.

Le merem fogadni, hogy a következők ismerősek számodra...

 • Nem jön elég vendég hozzád?

 • Elmaradnak a tanfolyamaid?

 • Nehézkesen telik be a naptárad?

 • Nem elég jövedelmező az üzleted, csak a túlélésre hajtasz?

 • Nem mered elkérni a kezelések, tanfolyamok árát, mert azt érzed, nem vagy elég jó?

 • Nem mered megmutatni magad a közönségednek? (vagy még nincs is akkora közönséged, amekkorát szeretnél?)

Ha ezekkel szeretnél leszámolni, akkor jó helyen jársz!

Ha a középszerűségből, a tötymörgésből, és a döcögős teremtésből eleged van, akkor lépj bele a potenciálodba! Képzeld el, hogy amire vágysz könnyedén létrehozható, és nem kell éveket szenvedned, hogy megmászd a siker felé vezető utat. Itt az idő a gyorsítósávra lépni!

Tarts velem ezen az előadáson, ahol 10 olyan eszközt adok a kezedbe, amely aktív használata akár 1-2 hét után változást tud hozni az életbe, az üzletedbe!

Lehet, hogy ez most távolinak tűnik neked, vagy esetleg szkeptikus vagy az eszközök tekintetében. De őszintén, mit veszíthetsz?! Igyekszem azt a több, mint 10 éves tapasztalatot átadni Neked, amit a saját utamon, és a saját üzletemben megtapasztaltam! Ezáltal szeretném, ha neked már sokkal könnyebb lenne ezekkel megküzdeni, hiszen pontosan ezért oktatom évek óta a saját módszereim szerint mindezt!

Jelenleg egy kis lépés is elég ahhoz, hogy elindulj a változás útján! Ne feledd, válj az életed, és az üzleted irányítójává és teremtsd meg azt az életet, amire mindig is vágytál és amiről titkon mindig is tudtad, hogy lehetséges. 

Hogyan tudsz velem tartani!?

Nem lesz nehéz dolgod.🙂Nincs más teendőd, mint jelentkezni a webinárra. Jelentkezés után azonnal eljuttatom számodra a belépési információkat. De ne feledd, ehhez Te is kellesz! Csak akkor vágj bele, ha igazán motivált vagy, és úgy érzed, hogy most már valóban a saját kezedbe vennéd a sorsodat!

A négyzet bejelölésével önkéntes hozzájárulásomat adom az adatkezeléshez és egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat megértettem.

Pár gondolat a webinár programjáról…

Az előadás tematikáját a saját módszertanomra, és a 10 éves valós ügyféltapasztalatomra építettem. A webináron végig megyünk azokon a SIKER KÓDOKON, amivel Te magad is felépítheted az imázsod és igazán beindíthatod, fellendítheted az üzleted és az életed. Ehhez 10 olyan kulcsfontossságú eszközt biztosítok számodra, amelyek a stratégiád alapját adják majd a sikerhez.

Lássuk említés szintjén az eszközöket:

 • Ismerd el az értékedet

 • Ne akarj eladni - Válj ellenállhatatlan invitálássá

 • Kapcsolódj az álom ügyfelekhez

 • Targetálj, célozz tű pontosan - Mire van szüksége az álom ügyfelednek?

 • Találd meg a hangot velük

   

 • A HIÁNYZÓ LÁNCSZEM!!!! - a BEFOGADÁS - Minden akkor fog manifesztálódni, mikor hajlandó vagy befogadni - ez az alapja minden teremtésnek… Megteheted az összes többi lépést, ha ez hiányzik, az összes belefektetetett energia felesleges.

 • Mutasd meg magad!

 • Lépj ki a komfortzónádból, és köteleződj el a céljaid felé!

 • Ne halogass, KEZDJ BELE MOST!

 • Vedd át az irányítást az életed felett! Válj VEZETŐVÉ

Ezen a 10 eszközön fogunk végigmenni. Részletesen átbeszéljük, hogy mit takarnak, és miként tudod mindezeket tudatosan beépíteni a hétköznapjaidba. Ez most “csak” egy felsorolás, de az előadáson kontextusba fogom helyezni mindezt számodra, hogy valódi eszközként tudjanak szolgálni Téged.

Ők már jól ismernek…

 Rólam röviden

10 éve foglalkozom hagyományos life és business coachinggal, pozitív pszichológiával, energetikai kezelésekkel, hipnoterápiával. A válásom után először csak a saját életemet szerettem volna rendbe tenni, majd miután észrevettem, hogy minden vágyam szépen lassan megvalósul, azt mondhatom, hogy élem az álom életem. Elkezdtem elismerni, hogy ez nem a véletlen szerencse műve, hanem tényleg működnek ezek az eszközök. Rájöttem, nekem még ezzel a tudással van feladatom. Szerettem volna ezeket a tapasztalatokat felhasználva, másokat is segítve könnyebbé tenni azt az utat, amit végigjártam. Szeretném, ha neked sokkal könnyebb lenne, ezért évek óta oktatom, mostmár a saját módszereim szerint, hogy hogyan válj az életed, és az üzleted irányítójává és teremtsd meg azt az életet, amire mindig is vágytál és amiről titkon mindig is tudtad, hogy lehetséges. 

Többezer ember fordult meg a tanfolyamaimon a világ minden táján - Mexikótól Dubajon át, Maldív-szigeteken, Thaiföldön, Európaszerte - és változtatta meg a hozzáállásukat, a gondolkodásmódjukat a részvétel. Látni ezt a változást az életükben, ahogy megnyílik számukra a világ, a legnagyobb ajándék számomra! 

Mindez valójában számodra is elérhető! Végigjártam az önbizalom - lépcső minden fokát mire fel mertem vállalni azt a nagyszerűséget, aki valójában vagyok! 

Ez lehet, hogy beképzelten hangzik, de gondolj bele, valójában hajlandó vagy-e elismerni azt az egyedi tudást, ami benned rejlik? Meg mered mutatni a világnak mindezt? Emberek százai, ezrei csak arra várnak, hogy hozzájárulás légy az életükhöz. Az, hogy megszólítod-e őket egyáltalán, illetve, hogy hogyan szólítod meg őket, az csak rajtad áll! Én az eszközeimet hozom számodra, hogy bármilyen élethelyzetben vagy, bármi is legyen az álmod, támogassalak a megvalósításában!

A négyzet bejelölésével önkéntes hozzájárulásomat adom az adatkezeléshez és egyidejűleg kijelentem, hogy az Adatkezelési Tájékoztatót megismertem és az abban foglaltakat megértettem.